Hazerswoude-Rijndijk

Wil je alle dorpse voorzieningen en dynamiek nabij hebben, maar toch dichtbij de Oude Rijn én in een natuurrijk hof wonen? Dan is je nieuwe (t)huis in Hazerswoude-Rijndijk! De fijne dorpskern biedt diverse mogelijkheden voor je dagelijkse boodschappen.

En wil je wat verder op pad? Dan is Hazerswoude-Dorp een leuk fietstochtje waard. En als je nog wat verder wilt voor een nieuwe garderobe of een avondje uit, dan ligt het centrum van Alphen aan den Rijn of Leiden op korte afstand. Je bent tevens zo in steden als Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer of in no-time op Schiphol of Rotterdam The Hague Airport.

De inspirerende groene omgeving nodigt je echter uit om de auto te laten staan en te voet of met de fiets buiten te verblijven.

Hazerswoude-Rijndijk heeft het!

Als onderdeel van de gemeente Alphen aan den Rijn heeft Hazerswoude-Rijndijk diverse voorzieningen op het gebied van scholen, cultuur en gezondheidszorg. Sportief zijn ze hier zeker. Met voetbalvereniging Bernardus, tennisclub HTC en diverse sporten welke plaatsvinden in Sporthal De Cirkel is er veel te doen! Kies voor een schitterende wandeling uit één van de vele wandelnetwerken, fiets door de uitgestrekte polders of maak een fijn vaarttochtje op de Oude Rijn. Het is hier eindeloos genieten!

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Hof van Rijnenburg Hazerswoude-Rijndijk “groen en natuurrijk wonen”

Hof van Rijnenburg Hazerswoude-Rijndijk

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

“Hof van Rijnenburg, groen en natuurrijk wonen”

Contactpersonen Hof van Rijnenburg

Koppes Makelaardij BV
Makelaar

Koppes Makelaardij BV